Kesäretki 2020

Kesäretki 2020 suuntautui Keski-Suomen Toivakkaan

Korona-vuoden vuoksi kerhon kesäretki kutistui vain kahden päivän reissuksi Keski-Suomen Toivakkaan. Kesäretkelle osallistui 9 kerholaista. Lauantai-päivän ohjelmassa oli ajelu Toivakkaan, jossa kävimme pelaamassa frisbiigolfia majoituksen lähellä sijainneella frisbiigolf-radalla. Pelasimme kaikkia radan 9 koria läpi, jonka jälkeen siirryimme nauttimaan ruokaa Toivakan keskustassa sijaitsevaan Ravintola Suntoiveeseen.

Sunnuntaina ajelimme mutkapitkiä pitkin takaisin Huittisiin. Matkalla pysähdyimme kahvilla niin Sysmän kahvila Marinassa kuin Turengin Kesärannassakin. Matkalla autoimme jopa muita moottoripyöräilijöitä moottoripyörän käynnistämisessä.

Kiitos kaikille kesäretkelle osallistujille!

 

Frisbiigolffia
Frisbiigolffia
Ruokailemassa Suntoiveessa.
Ruokailemassa Suntoiveessa.
Paluumatkalla Pulkkilanharjun jälkeen
Paluumatkalla Pulkkilanharjun jälkeen
Kahvilla Sysmän Marinassa.
Kahvilla Sysmän Marinassa.
Kahvilla Turengin Kesärannassa.
Kahvilla Turengin Kesärannassa.