Kesäretki 2019

Kerhon 40v. juhlavuoden kesäretki suuntautui Päijät-Hämeeseen ja Keski-Suomeen

Juhlanvuoden kesäretken ensimmäisenä majoituspaikkana toimi Hotelli Tallukka Asikkalassa, jossa saimme nauttia hyvästä vieraanvaraisuudesta. Lauantaina ajoimme Päijät-Hämeestä Keski-Suomeen Laukaaseen mukavia mutkaisia teitä pitkin.  Matkalla pysähdyimme Woikosken automuseossa tutustumaan yrityksen toimintaan liittyviin autoihin. Reittimme vei myös Pertunmaan kunnan läpi, joka oli yksi tämän vuoden reissulassekisan kohde.

Laukaassa majoituimme Peurungan kylpylähotellissa. Osa kerholaisista ehti nauttia kylpylän palveluistakin ennen sovittua yhteisillallista. Illallisen jälkeen kävimme keilaradalla katsomassa miten keilat kaatuivat kerholaisten toimesta.

Päijät-Hämeen mutkilla.
Päijät-Hämeen mutkilla.
Hartolan Puoti ja Baari
Hartolan Puoti ja Baari
Päijät-Hämeen mutkilla
Päijät-Hämeen mutkilla
Automuseolla
Automuseolla
Huittisten MoottoriRIpyöräilijät
Huittisten MoottoriRIpyöräilijät
Juha tekemässä paikkoa keillaradalla.
Juha tekemässä paikkoa keillaradalla.