Ruosteenpoisto 18.5.

Huittisten Moottoripyöräilijät järjestää ruosteenpoiston lauantaina 18.5.2019

Aloitamme teoriaosuudella Autokoulu Opixin tiloissa Huittisissa klo 10. Teoriaosuuden jälkeen jatkamme päivää ajoharjoitteluradalla käytännön harjoitteluiden parissa. Ruosteenpoisto kestää arviolta n. klo 14 asti.

Ruosteenpoiston jälkeen jatkamme iltaa meille varatulla metsästysmajalla. Majalla on mahdollisuus myös yöpymiseen. Matkaa metsästysmajalle voi tehdä kahta vaihtoehtoista reittiä: päällystettyjä teitä pitkin tai sitten sorateitä pitkin. Päällystetyn reitin pituus on n. 85 km ja sorareitin n. 135 km.

Illan aikana on tarjolla ruokaa ja tietenkin saunakin on lämmin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.


Otan osaa vain ruosteenpoistoonSaavun illanviettoon, mutta en yövySaavun illanviettoon ja yövyn metsästysmajalla


sorareittipäällystereittioma reitti