Ajokauden päättäjäiset 2017

Ajokauden päättäjäisiä vietettiin 18.11.2017.

Ruokailun jälkeen käynnistyi illan varsinainen ohjelma. Alussa jaettiin kerhokilpailuiden palkinnot. Aktiivisuuskilpailun ykkössijan pokkasi tänä vuonna Pekka L, ja toiseksi tuli Juha V. Reissulassen voittaja oli ylivoimaisella suorituksella Kari R. Vuoden aikana parhaiten aktivoituneen jäsenen voiton vei ansioituneesti Marko S. Onnea kaikille voittajille!

Illan aikana visailtiin myös erilaisten kilpailuiden merkeissä. Kari oli totuttuun tapaan tehnyt varsin vaikean tietokilpailun, jossa vastausmenetelmänä oli totuttuun tapaan monivalinta. Janin ja Tiinan järjestämä oluen arvauskilpailu oli myös varsin haasteellinen, sillä ainuttakaan täysin oikeaa riviä ei saatu. Vaikeimmaksi kilpailuksi osoittautui kuitenkin Marin tekemä Mikätin-kilpailu, jossa saimme arvuutella varsin outojen esineiden käyttötarkoitusta.

Illan aikana myös sauna oli lämmin ja paljussakin riitti kävijöitä.

Kiitokset kaikille osallistujille hauskasta illasta!

Puheenjohtajamme jakaa palkintoja ajokauden aikana ansioituneille.