Ruosteenpoisto ja Kevätretki 2015

Ruosteenpoistoa ja Kevätretkeä vietettiin mukavan aurinkoisessa säässä

Aurinkoinen sää suosi Ruosteenpoistoa ja Kevätretkeä. Ruosteenpoistoon osallistui 12 kerhon motoristia. Päivä aloitettiin teoriaosuudella Liikennekoulu Opixin tiloissa Huittisissa. Juha Vaskunlahden johdolla kävimme läpi onnettomuustilannetta, ja saimme tehdä ryhmätöitä aiheen tiimoilta. Teoriaosuus herätti motoristeissa uusia ajatuksia, miten voisimme välttää onnettomuustilanteet jo etukäteen, ja miten tulee toimia onnettomuustilanteen jälkeen.

Teoriaosuudessa käytiin läpi onnettomuustilannetta, ja tehtiin ryhmätöitä onnettomuuksien välttämiseksi.
Teoriaosuudessa käytiin läpi onnettomuustilannetta, ja tehtiin ryhmätöitä onnettomuuksien välttämiseksi.

Teoriaosuuden jälkeen siirryimme ajoharjoitteluosuuteen Opixin ajoharjoitteluradalle. Ajoharjoitteluosuuteen kuului mm. pujottelua, hidasajoa ja jarrutuksia. Näiden lisäksi käytiin läpi myös riittävän turvavälin merkitystä.

Mutka-ajamista
Mutka-ajamista
Pujottelua
Pujottelua
Suoritimme erilaisia jarrutuksia, ja saimme niistä palautteita.
Suoritimme erilaisia jarrutuksia, ja saimme niistä palautteita.
Jarrutustilanne ja liian lyhyt turvaväli.
Ryhmäajaminen, jarrutustilanne ja liian lyhyt turvaväli.
Kahdeksikkoa ryhmässä.
Kahdeksikkoa ryhmässä.

Ruosteenpoiston jälkeen jatkoimme päivää Kevätretken merkeissä. Ajoimme Lavialle, jossa meille oli varattu Mökkimajoitus. Ilta jatkui mukavissa merkeissä ruuan, juoman ja saunan parissa. Soitimme illan aikana nettipuhelin Mika Allenille San Fransciscoon, ja saimme viimeiset kuulumiset hänen maailmanympärimatkastaan.

Kahvitauko Kiikoisissa.
Kahvitauko Kiikoisissa.
Saapuminen Kevätretken kohteeseen Lavialle.
Saapuminen Kevätretken kohteeseen Lavialle.